Dagje naar De Julianatoren -inclusief sprookjesshow [verslag]

Screenshot 2014-05-04 at 13.02.57Een echt leuk dagje uit beleef je bij de Julianatoren. Er zijn meer dan 60 attracties, maar ook diverse shows en evenementen!

Deze meivakantie,  t/m zondag 11 mei komen tijdens de Sprookjesshow bij de Julianatoren de meest favoriete sprookjesfiguren zoals Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en vele andere bekenden voorbij tijdens een spetterende show vol muziek.

Verslag

Gisteren gingen we (mijn man en ik en onze 9-jarige dochter) een dag naar pretpark De Julianatoren. We zijn al vaker in dit leuke familiepretpark geweest en gingen nu vooral om de Sprookjesshow te bekijken. Screenshot 2014-05-04 at 13.03.22

Deze is dagelijks (om 11.30, 12.30, 14.30, 15.30 en 16.30) en is bij de entree inbegrepen, ondanks dat het een professionele show is waar onder andere Geert Hoes en (afwisselend) Anna Verschoor, Bettina Holwerda en Sita Vermeulen meedoen.

Screenshot 2014-05-04 at 13.05.32Bij de show die wij gezien hadden, speelde Anna Verschoor de rol van prinses. In de hoofdrol speelt Geert Hoes, als sprookjesverteller Pepijn.

Hij is op zoek naar het beste verjaardagslied voor de Sprookjeskoning en hij heeft de hulp nodig van alle kinderen! Het is een groot feest en na de voorstelling kan iedereen ook nog eens met enkele sprookjesfiguren op de foto.

Screenshot 2014-05-04 at 13.06.17Ook de Parkshow “Het grote sleutelmysterie” mag je zeker niet missen. Hierin maken Jul de Muis en Julia samen met de parkdirecteur Meneer Kaasschaaf spannende avonturen mee.

Op verschillende tijden zijn er “meet en greet” momenten met Jul de Muis en Julia. Meneer Kaasschaaf loopt rond door het park.

De shows zijn niet alleen voor de jongere kinderen, maar zeker ook nog leuk voor de wat oudere kinderen, want onze dochter (9) genoot met volle teugen en deed vol overtuiging mee in het publieksaandeel.

Screenshot 2014-05-04 at 13.04.03’s Morgens om 10.30 uur wordt het park officieel geopend met een openingsshow met dans en zang door Jul de Muis, Julia en Meneer Kaasschaaf en daarna mag iedereen het park in.

’s Middags om 17.00 uur aan het einde van iedere dag bouwen Jul de Muis en Julia nog één groot, swingend feest en sluiten ze een dag vol speelplezier af met een vrolijke show.

De attracties zijn voor jong en oud, maar vooral voor kinderen tot ongeveer 12 jaar helemaal te gek. Wil je alles meemaken en beleven inclusief de shows heb je aan één dag te weinig tijd, zoveel is er te zien en te beleven.Screenshot 2014-05-04 at 13.04.24

De horeca ligt verspreidt over het hele park, je kunt er van alles krijgen, van suikerspin tot patat en poffertjes, van oosterse snacks tot ijs en natuurlijk een overheerlijk kopje koffie of fris met iets lekkers erbij.

Dus…  wil je echt iets leuks beleven en niet te lang in een rij wachten dan kan ik maar een ding zeggen, ook namens mijn dochter “Het leukste dagje uit beleef je bij de Julianatoren.” En wanneer je dan toch van plan bent te gaan, ga dan nog in de meivakantie, dan kun je ook nog meegenieten van de Sprookjesshow!

Screenshot 2014-05-04 at 13.06.40

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Prachtige “er-op-uit-actie” van Trust [korting-actie]

Met drie pubers in huis zijn er regelmatig spullen nodig voor “bij de computer”. Gaming …