Playmobil Groot draairad met kleurrijke verlichting genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014

Playmobil-Groot-draairad-met-kleurrijke-verlichting-genomineerd-voor-Speelgoed-van-het-Jaar-2014Playmobil Groot draairad met kleurrijke verlichting is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2014 in de leeftijdscategorie 6 en 7 jaar.

Uit het juryrapport:

Artikelomschrijving:
Geen hoogtevrees? Laat dan je Playmobil-figuren gerust instappen! De blikvanger van het nieuwe kermisthema is het grote draairad met kleurrijke verlichting. Deze attractie wordt manueel aangedreven met een zwengel of optioneel door een elektrische aandrijfmotor. De lichtmodule zorgt voor een onvervalste kermissfeer.

De mening van de jury:
Bijna ieder kind houdt van de kermis. Met het grote draairad begin je je eigen kermis. Uit te breiden met een motor en nog veel meer kermisattracties. De kermis staat garant voor urenlang speelplezier.

Playmobil-Groot-draairad-met-kleurrijke-verlichting-Speelgoed-van-het-Jaar-2014-reuzenradToelichting pedagoog:
Leuk speelgoed. Speel met alle poppetjes die er in huis zijn met deze kermisatractie. Vraagt om fantasie, maar misschien kan een kind ook zijn angsten voor zo een grote en hoge molen op de echte kermis met deze Playmobil draaimolen een beetje overwinnen, door de poppetjes die angst te laten overwinnen?

Playmobil Groot draairad met kleurrijke verlichting
Bestel dit Playmobil reuzenrad hier >>>>

genomineerd-speelgoed-van-het-jaar-trotse-moeders-klik-hier

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Trolls – Poppy: Haar in de lucht / Put your hair in the air [speelpop]

Gooi je haar in de lucht en begin maar met feesten! Trolls Poppy is de …