Eerste Woezel en Pip Vriendjesdag

Zondag 9 september is het zo ver, de eerste Woezel en Pip Vriendjesdag in Duinrell. Op deze dag zal het hele park worden omgebouwd tot een echt Tovertuinpark, waar Woezel en Pip natuurlijk vandaan komen. Zo zullen zij, en jij, zich helemaal thuis voelen op deze bijzondere dag.

En ze komen natuurlijk niet alleen. Woezel en Pip zullen namelijk al hun bekende vriendjes mee. Zo kun je Tante Perenboom, de Wijze Varen, Molletje, de Zingende Tulpjes en natuurlijk Buurpoes ook tegenkomen. De hele dag door kun je in het park speciale Woezel en Pip spelletjes doen die zijn georganiseerd voor jong en oud. Dus papa en mama mogen gezellig meedoen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een speurtocht door het hele park, meezingen met de liedjes van Woezel en Pip, dansen, tekenen, schminken, er wordt voorgelezen en er is een gave Woezel en Pip buitenbioscoop. Ook zal er op het Tovertuinveld dé Theatershow van Woezel en Pip te zien zijn. Deze is al met een musical award bekroond in de categorie beste kinder- en familiemusical. Dat wordt dus een spektakel!

Ook zullen Woezel en Pip de hele dag samen over het park lopen en kun je met ze op de foto. Zo heb je voor altijd een aandenken aan de eerste Woezel en Pip Vriendjesdag ooit. Naast de gebruikelijke attracties waar je de hele dag gewoon gebruik van kan maken, zijn er natuurlijk ook de speciale Woezel en Pip spellen te doen. Deze te gekke dag is vooral bestemd voor kinderen van 0 tot 8 jaar en kost €25,- per persoon (kinderen onder de 3 gratis). Ben jij dus fan van Woezel en Pip en lijkt het je wel wat om een hele dag met ze door te brengen in een super leuk attractiepark? Dan is dit echt iets voor jou!

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Woezel & Pip naar school

Woezel en Pip gaan vandaag voor de allereerste keer naar school. Wie zou er bij …