Zelf een kraamfeest organiseren met de BabyBorrelBox

Met de BabyBorrelBox kunnen kersverse ouders zelf in een handomdraai een stijlvol kraamfeest organiseren. Deze doos zit vol fantastische materialen waardoor je zelf in deze hectische kraamtijd je hoofd niet hoeft te breken over de details.

De populariteit van kraamfeesten, een fenomeen dat is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, neemt de laatste jaren enorm toe.

Kraamfeesten zijn vooral populair bij mensen met een drukke baan en een grote familie en vriendenkring. Voor hen is een kraamfeest de ideale oplossing om hun baby in één keer aan iedereen te laten zien.

Ook voor gezinnen die een tweede of derde (en ga zo maar door) krijgen, vinden een kraamfeest een uitkomst. De oudere kinderen moeten vaak nog wennen aan de pasgeboren baby en vooral aan het nieuwe ritme. Dagelijks bezoek kan dan een last worden op het gezin.

Het Kraamfeest
Kraamfeestjes kan je natuurlijk uitbesteden maar ook zelf organiseren. Ouders die graag de regie van hun kraamfeest in eigen handen willen houden, komen al een heel eind met de BabyBorrelBox.

De box is gevuld met servies, boodschappen en kleurrijke materialen om de huiskamer zelf mee te versieren. Hierbij worden zo veel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke en duurzame producten. De box wordt thuis bezorgd; jonge ouders hoeven dus de deur niet meer uit om zelf een fantastisch kraamfeest te organiseren.

Kijk voor meer informatie op www.babyborrelburo.nl.

Lees ook:
De producten van TommeeTippee
Samen bevallen
Eerstgeborene vaker in familiealbum

About Evi

Evliempd@live.nl'