HEMA kinderhelden: voor producten met foto van je kind

Screenshot 2014-03-07 at 10.08.29HEMA heeft een leuke nieuwe service: producten met de naam en/of de foto van je kind. Zo kun je bijvoorbeeld een rompertje bestellen met de naam van je baby en een afbeelding van Jip en Janneke (zoals in dit voorbeeld).

Maar HEMA heeft niet alleen hun “eigen” Jip en Janneke productenlijn. Er zijn een aantal ‘kinderhelden’ die je kunt kiezen, om een gepersonaliseerd product voor je kind mee samen te stellen. En HEMA weet wie de helden van je kind zijn! kinderhelden-hema Een van de helden van mijn jongste zoon is Dolfje Weerwolfje. Hij heeft inmiddels bijna alle boeken deze creatie van auteur Paul van Loon gelezen en ik hoefde dus ook niet lang na te denken over welk product ik voor hem wilde bestellen. Screenshot 2014-02-09 at 16.55.29

Het werd een stoere schoudertas, waarop ook een foto van mijn zoon en zijn naam zijn afgedrukt. En nu gaat hij iedere dag trots naar school, met zijn unieke tas!

Wil je ook je kind verrassen met een gepersonaliseerd cadeau, of zoek je een origineel (kraam)geschenk? Kijk dan eens op www.hema.nl/kinderhelden

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Dolfje Weerwolfje: Weerwolvensoep

Dolfje Weerwolfje rent door het Weerwolvenbos. Een stem echoot tussen de bomen: ‘Ik ruik weerwolvenvlees!’ …