Tony 10 in de bioscoop

Vanaf 15 februari 2012 is de nieuwe Nederlandse film TONY 10 te zien in de bioscoop. Deze familiefilm van regisseur Mischa Kamp (HET PAARD VAN SINTERKLAAS) gaat over de 9-jarige Tony die gek is op hijskranen. In TONY 10 spelen o.a. Jeroen Spitzenberger, Rifka Lodeizen, Annet Malherbe, Anna Drijver, Faas Wijn en Carlo Boszhard. Tony 10 is een leuke, gezellige familiefilm die toch een bekend probleem aankaart. Namelijk dat een ouder zo druk is met zijn of haar werk, dan dit ten koste gaat van het gezin.

Het verhaal
Tony is bijna 10 jaar en heeft de beste vader van de wereld. Hij is apetrots op zijn vader die opklimt van kraanmachinist tot minister. Maar op een dag hebben zijn ouders een heftige ruzie en loopt zijn vader weg van huis. Tony denkt dat zijn vader verliefd is geworden op de koningin. Hij doet er alles aan om zijn ouders weer bij elkaar te krijgen, en krijgt daarbij hulp van het koninklijk huis.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share