Poetsen wordt een avontuur!

Je bent je er terdege van bewust; om de tanden van je kind gezond te houden, is het noodzakelijk twee keer per dag twee minuten te poetsen. Veel ouders zullen het beamen; tanden poetsen is een dagelijkse strijd. Uit onderzoek van Aquafresh, het bekende mondverzorgingsmerk, blijkt, dat 63% van de ouders niet probeert het tanden poetsen leuker te maken. Aquafresh vindt het wel belangrijk, het poetsen te stimuleren. Zij hebben om die reden een interactief online spel gelanceerd.

Het spel
De naam van  het spel is Ultimate Ontdekkingstocht. In de game ben je de Tandenfee, die de Markies van Tandopolis helpt om Prinses Wortel terug te vinden. De prinses is ontvoerd door slechte bacteriën. Wanneer je wat bacteriën hebt weggespoeld, komt er een stukje van de kaart vrij, waarop je kan zien waar de prinses gevangen is. Kinderen leren aan de hand van dit spel op een leuke manier, dat tanden poetsen niet alleen zorgt voor een frisse adem, maar dat het helpt om slechte bacteriën te verwijderen.

Speel!
Tanden poetsen wordt een spannend spel met de interactieve game van Aquafresh. Schone tanden zonder gemopper? Speel hier het spel!

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Pokémon Sword – game [recensie]

Zoals jullie waarschijnlijk weten, heb ik drie prachtige kinderen. Maar ik heb ook een aantal …