Stoere tassen van Paul Frank

Ben jij opzoek naar een nieuwe tas voor je kroost? Bij de nieuwe tassen collectie van Paul Frank ben je aan het goede adres. Deze nieuwe collectie bestaat uit verschillende soorten tassen en bijpassende accessoires. De collectie is speciaal ontworpen voor jongens en meisjes.

De Paul Frank kids collectie bestaat uit twee thema’s een princess thema voor meisjes en een pirates thema voor jongens. Voor de kids collectie is het wel bekkende aapje van Paul Frank omgetoverd in een stoere piraat of lieve prinses.

De collectie is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogwaardig polyster. En er is keuze uit opvallende kleuren, vrolijke prints en orginele details kortom voor ieder wat wils.

Meer informatie over de collectie is te vinden op de website van Blue Fish bags.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een gepaste travelbag voor iedere reis

Een travelbag is voor iedere globetrotter en wereldverkenner een onmisbaar item. Het is wel belangrijk …

Share
Share