Dit is allemaal genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de categorie 4 en 5 jaar

De leeftijdsgroep 4 en 5 jaar is de peuterleeftijd. De tijd waarop de meeste kinderen voor het eerst naar de basisschool gaan en daar kennismaken met de beginselen van rekenen en lezen. Ook de leeftijd waarop fantasiespelletjes en rollenspellen steeds leuker worden.

Leren doe je niet alleen op school en leren doe je vooral wanneer je ergens met plezier mee speelt! Wil je weten wat de ontwikkelingspsycholoog van het genomineerde speelgoed vindt, klik dan <hier>

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 4 en 5 jaar: Soggy Doggy

Wie zal eerst nat worden gespoten? Dit is het probleem van Soggy Doggy, probeer de hond te baden zonder nat te worden! Spelers zetten hun pion op het bord en de dobbelsteen om de pup te schakelen. Maar wees voorzichtig! Soggy Doggy Als je splash, begin je weer terug bij af. Probeer de eerste speler te zijn geweest die de ronde wint! Deze leuke en spannende spel zal het hele gezin bekoren. Dus waar wacht je nog op? samen te spelen met een uitzinnige even Doorweekte hond?

Soggy Doggy (Spin Master) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 4 en 5 jaar: Suzy en haar puppyvriendje

Suzy is een schattige pop die dol is op haar lieve puppy. Druk op haar strikje of beweeg haar armen en het hondje zal op haar reageren met verschillende blafjes en dansjes. Wanneer Suzy vaker met haar hondje speelt zal het hondje kunstjes leren en zelfs leren spreken. Leer tellen, emoties herkennen en luister naar verzorgingstips. Meer dan 100 vrolijke zinnetjes, geluiden, melodietjes en gezongen liedjes zorgen voor oneindig speelplezier. Speel met Suzy, haar puppyvriendje of met allebei!

Suzy en haar puppyvriendje (VTech) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 4 en 5 jaar: Speed Colors

Speed Colors Kleur zo snel mogelijk het plaatje in. Dit partyspelletje klinkt in eerste instantie wel heel eenvoudig. Kleur een witte afbeelding op dezelfde manier in als het voorbeeld. Het wordt lastiger als je het voorbeeld moeten onthouden en de afbeelding uit je hoofd moet nabootsen. En wat als na een paar potjes ook nog de doppen van de viltstiften met elkaar worden verwisseld? Wie heeft het beste geheugen, kleurt het snelst en houd zijn hoofd koel? Speed Colors is een spectaculair partyspel voor het hele gezin!

Speed Colors (999 Games) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 4 en 5 jaar: Dessineo

Leren tekenen, dat doen kids met Dessineo! Dessineo is speciaal ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder. Het kind leert op een eenvoudige en leuke manier stap voor stap tekenen. Met eenvoudige vormen zoals een cirkel, vierkant en driehoek, tekent het kind een poes, kerstman, vliegtuig… De tekenvellen zijn al voorbedrukt met inspirerende achtergronden: een zee voor de vis, het heelal voor de raket en een sneeuwlandschap voor de kerstman! Het spel stimuleert de creativiteit en fantasie van het kind.

Dessineo (Jumbo) bestel je hier >>>>

 

Genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2017 in de leeftijdscategorie 4 en 5 jaar: Baby Born Sister

Zoals elk meisje heeft BABY born altijd al een zus gewild om mee te knuffelen, praten, kleren en geheimen mee te delen en heel vaak samen spelletjes te spelen. En hier is ze dan: BABY born Interactive ‘Zus’.  Ze heeft prachtig lang haar dat je kunt borstelen en stylen. Dit blondharige meisje heeft haar eigen borstel, drie haarklemmen en twee scrunchies bij zich. Ze is een beetje ouder dan BABY born, maar net zo lang, dus ze kunnen prima elkaars kleren lenen. Ze kan zelfstandig staan om de kleding aan haar vriendinnen te showen. De gewrichten van BABY born’s zus zijn superflexibel. Ze is namelijk dol op gymnastiekles. Natuurlijk krijg je veel dorst als je sport. Daarom heeft ze haar eigen drinkfles bij zich. Ze vindt het ook heerlijk om samen met BABY born te gaan zwemmen. Als ze haar knie bezeerd tijdens het gymmen of buiten spelen, kan ze echte tranen huilen.

Baby Born Sister (Zapf Creation) bestel je hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Efteling Mens-erger-je-Niet Sprookjesboom

Als fan van zowel spelletjes als van De Efteling is het Efteling Mens-erger-je-niet bordspel van …

Share
Share