Hallo, kleine beer!

Grote beer en kleine beer doen alles samen. In dit leuke stofboekje wordt op iedere pagina een van hun activiteiten beschreven. Kleine beer is met een lint aan het boekje bevestigd en kan op iedere pagina naast de afbeelding van grote beer worden geplaatst met klittenband of in het daarvoor bestemde vakje dat op de pagina is genaaid. Het boekje is gemaakt van een prettig aanvoelende stof en ziet er vrolijk gekleurd maar niet te druk uit. Kleine beer is heerlijk zacht en aaibaar, evenals de afbeelding van grote beer op de voorkant.

Hoewel het peuterboekje geschikt is voor babies vanaf 6 maanden, is het voor de kleinsten nog wel lastig om het beertje in en uit de vakjes te halen. Het omslaan van de pagina’s zorgt echter al voor een hoop plezier op zich. Je kindje kan naar hartelust voelen, knuffelen en spelen en is het boekje vies geworden, dan was je het op 30 graden weer mooi schoon. Een erg leuk boekje om samen met je kindje te lezen.

Hallo kleine beer! – A schraml, M.E ander
peuterboekje, 8 pagina’s, de vierwindstreken 
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Nathalie

brandt_np@hotmail.com'
Trotse Moeder van zoon (1998) en dochter (2011). Houdt van lezen, schrijven, wandelen en zwemmen. Speelt saxofoon en dwarsfluit in diverse (semi-professionele) orkesten.