Kleuren on the go [recensie]

kleuren-on-the-go-recensie-copyright-trotse-moeders-1Kleuren om lekker te ontspannen – voor elk moment van de dag, onderweg of thuis. Kleuren on the go is een leuk kleurboek voor een zacht prijsje. Mandala’s, zendala’s en andere kleurplaten in handformaat: ontspannen kleuren op elk moment van de dag, waar je ook bent.

Recensie
Tegenwoordig wordt er veel en vrolijk gekleurd. Waar het voor een paar jaar geleden alleen bedoeld was voor kinderen, nu is er een heerlijke verandering, het is voor iedereen toegestaan en geaccepteerd. Er worden steeds meer kleurboeken en kleurboekjes op de markt gebracht.

Hier is een afbeelding van een kleiner formaat. “Ontspanning voor onderweg” geeft de titel aan. Ik wil wel eens proberen of het thuis op de bank ook een succes kan zijn. Mocht dat niet het geval zijn, dan bewaar ik het wel tot het zomer is.

Gezeten op de bank, wijntje binnen bereik, een patroon uitgezocht. Deze sprak mij wel aan. Maar het was niet meer dan er een nemen, er is veel te kiezen die ook zouden kunnen.

kleuren-on-the-go-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Daarna is het de bedoeling om 6 of 7 kleurpotloden te kiezen. Deze keuze wordt nu bepaald door je gevoel of heeft met je emoties te maken. Na de keuze sluit je de kleurdoos. Met de gekozen kleurpotloden kun je beginnen.

Het rustige hiervan is, dat er vast staat waarmee je kleurt, en niet telkens een keuze moet maken. Dit zijn de gebruiken bij Mandala. Ook typisch bij Mandala is het patroon. Deel als het ware de tekening in 4-en. Ieder deel heeft dezelfde patroontjes.

Ook een eventuele fout moet je hier accepteren. Zo heb ik zelf karaktertrekken van mezelf ontdekt. Dit hoef je niet te doen, kleuren zonder meer is prima. Aan de slag dus maar.

kleuren-on-the-go-recensie-copyright-trotse-moeders-6

Dit is het resultaat van een zeer ontspannen tijd vanavond. Gelukkig kan het ook gewoon lekker thuis. Heerlijk om te doen en het resultaat is altijd goed. Je hoeft het alleen maar zelf goed te vinden.

Kleuren on the go – Annelies Spang
Paperback, 48 pagina’s, uitgeverij Kosmos
Bestel dit boekje hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …