Lego Speelboek Moon Publishers Nederlands

Lego Speelboek

Lego Speelboek Moon Publishers NederlandsDe uitgeverij Moon, in een serie met prachtig gebonden en verzorgde boeken over LEGO, heeft een vertaling van het Lego Speelboek van Daniel Lipkowitz op de markt gebracht met heel veel (meer dan 500) ideeën om met de bak Lego die in heel veel huisgezinnen staat nieuwe ontwerpen en constructies, taferelen, voertuigen en figuren te maken.

Recensie:

Dit is een gevaarlijk boek! Want het zal voor de Lego liefhebbers verslavend werken dit allemaal te gaan maken en gevaarlijk omdat ook als je heel veel Lego hebt ieder ontwerp wel wat bevat dat je nog niet in je verzameling ‘stenen’ hebt of even in de grote dozen niet kan vinden. En dat wordt dan bijkopen!

Lego Boerk voorbeeld Kasteel zaalAls je het boek als Lego fanaat eenmaal in je handen krijgt wil je het hebben en direct aan de slag gaan. En als je er niet van houdt alles strikt na te maken aan de hand van de voorbeelden in het boek, dan geeft het heel veel ideeën voor eigen nieuwe en verrassende creaties. en wie heeft niet in huis een doos, kist of krat met lego erin. Ook Opa’s en Oma’s hebben vaak op zolder nog voorraad en als de (oudere) kleinkinderen dan komen logeren is het boek een mooie aanleiding om ze aan het ‘werk’ te krijgen.

Lego Boek voorbeeld KippenfarmDe ontwerpen komen van ‘bekende’ Lego bouwers en is zeer gevarieerd. De pagina’s met voorbeelden zijn zeer verzorgd, informatief, met leuke weetjes en verwijzingen waar bepaalde bijzondere in het ontwerp hergebruikte onderdelen vandaan komen. Wat ik mis is een lijst van specifieke ‘Lego dozen’ die men moet hebben om het ontwerp te kunnen maken. Of een lijst van dozen welke voorbeelden dan relevant zijn.  Maar voor de rest een Wahalla voor Lego Bouwers en Bouwertjes onder ons en gelukkig zijn onze meisjes in de voorbeelden niet vergeten.

Het boek wordt via Bol.com aangeboden voor €17,95 en dat is voor de verzorgde uitvoering en omvang van 200 pagina’s geen geld.

Bestel het Lego Speelboek hier >>>>

 

 

About Dick Ahles

d.ahles@protonmail.com'
Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis Enkhuizen, en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.

Check Also

Ocean Bricks in Koninklijke Burgers’ Zoo [verslag]

Het is jaren geleden dat we met z’n vijven naar een dierentuin zijn geweest. Vandaag …