Babybasics

BabybasicsBabybasics is de ideale begeleider voor alle jonge ouders: een handboek en een opzoekboek. Met van maand tot maand de ontwikkeling van je baby toegelicht met tekst en prachtige foto’s. Vol deskundige kennis, praktische informatie en geruststellende adviezen waarop je kunt vertrouwen.

Recensie
Op de voorkant van dit boek prijkt een schitterende foto van een baby en daardoor heeft het meteen al een grote aantrekkingskracht op aanstaande ouders of de kersverse ouders. Ook in het boek zelf kom je regelmatig van die schattige babyfoto’s tegen. Maar er is uiteraard meer!  Per maand lees je de ontwikkeling van je baby. Professionele informatie over alle zaken die belangrijk zijn. Voeding, het wassen, huilen, maar ook bijvoorbeeld uiterlijkheden van baby’s die je als kersverse ouder wellicht bezorgt maken. Want is die zwelling rond de ogen van je pasgeboren kind niet iets ernstigs? Gaat dat rode vlekje in de nek nog wel weg of niet? Het antwoord op deze en vele andere vragen vindt je in dit boek.

Prettig zijn ook de eigen ervaring die je door het hele boek tegen komt. Uiteraard ook weer passend bij de leeftijd van je eigen kind. Nee, niet alleen de roze wolk ervaringen, maar ook de zorgen van kersverse ouders komen hier naar voren. Zodat meteen duidelijk is dat je echt niet de enige bent die zich zorgen maakt.

Het boek leent zich er uitermate goed voor om steeds de maand van je kind te lezen en indien je vragen hebt, kun je deze ook weer makkelijk opzoeken. Uiteraard kun je daarvoor desbetreffende maand doorbladeren, maar nog praktischer is het uitgebreide register achterin, waar je op trefwoorden alles makkelijk en snel kunt terug vinden.

Voor iedereen die binnenkort voor het eerst papa of mama wordt een geweldig naslagwerk!

Babybasics – Lilian Caris en Anjo Geluk
Informatief, paperback, 288 pagina’s, Kosmos Uitgevers
Lees meer:
Groot worden ze toch wel
Baby in beweging
Oei ik groei

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Feel good-raadgever – Opkomen voor jezelf [recensie]

Leren assertief zijn en nee durven zeggen. Veel mensen betreuren het dat ze niet voor …