Even voorstellen: Trotse Moeder Margriet

marguerite-789448_960_720Met veel plezier stel ik een nieuw lid van ons Trotse-Moeders-bloggers-team voor: Trotse Moeder Margriet. Ze is moeder van een zoontje die net twee jaar is geworden en momenteel zwanger. Zwanger van een tweeling! Ik hoop dat ze een heerlijke zwangerschap heeft en dat ze voldoende tijd en inspiratie heeft om ons van haar leven als moeder en van haar zwangerschap mee te laten genieten!

Margriet heeft er voor gekozen om de namen van haar gezinsleden niet voluit te schrijven om privacy-redenen. Hieronder stelt zij zichzelf voor:

Hallo allemaal, ik ben Margriet en op dit moment zwanger van een eeneiige tweeling. Daarnaast ben ik de mama van zoon J en gelukkig getrouwd met mijn fantastische man B. Ik werk in de zorg en heb een heel drukke baan, ik werk 4 dagen per week. J gaat twee dagen naar de crèche, opa’s en oma’s passen twee dagen op en de mooiste dag van mijn werkweek is de vrijdag, mijn mammadag.

Op dit moment ben ik 13,5 weken zwanger, en we hopen jullie op de hoogte te kunnen houden van alles wat we meemaken.

Voor persoonlijke, blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Inge

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share