Moeder en dochter in hetzelfde slaapsetje

little-label-nachtkleding-moeder-dochter-copyright-trotse-moeders-4Hoe leuk is dat? Dezelfde zomerpyjama als je dochter! Deze Trotse Moeder vindt dat echt heel leuk en mijn dochter was helemaal enthousiast: “kijk mama, nu zijn we allebei hetzelfde en nog roze ook!“.

Little Label is natuurlijk bekend voor de kwalitatief goede baby- en kinderkleding. Onderkleding en ook nachtkleding zijn niet alleen mooi, maar ook comfortabel. Mijn kinderen hebben diverse sets en ook na vele malen wassen (op 60 graden, hoewel het volgens het label eigenlijk op max 40 graden mag…) blijven de shirtjes en andere items prima van vorm en kleur.

Nu heeft Little Label ook zomerpyjama’s voor Trotse Moeders. Er is keuze uit twee verschillende sets en het leuke is dat er voor dochters identieke sets te koop zijn.

little-label-nachtkleding-moeder-dochter-copyright-trotse-moeders-5

Zoals je op de foto ziet, zijn ze echt hetzelfde en dat is natuurlijk erg leuk. De setjes zijn comfortabel om in te slapen, maar staan ook leuk om ’s zomers gezellig buiten in te ontbijten.

Ik heb uiteraard een serie foto’s gemaakt waarop mijn dochter en ik allebei onze nieuwe pyjama’s aanhebben, maar die zijn allemaal mislukt 😀 Daarom een paar foto’s met details van de setjes.

little-label-nachtkleding-moeder-dochter-copyright-trotse-moeders-2 little-label-nachtkleding-moeder-dochter-copyright-trotse-moeders-3

De zomer-pyjama’s voor Trotse Moeders kun je hier bekijken >>>>

De zomerpyjama’s voor dochters zie je hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Geniet van een heerlijke nachtrust om overdag energiek te zijn voor je kinderen

Voel je je als ouder de hele tijd moe? Dat is zo gek nog niet. …

Share
Share