Zorgeloos zwanger met de Babyplanner!

Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd! Je geniet van je zwangerschap. Maar er komt ook veel op je af. Er is veel waar je aan moet denken. Hoe weet je nu wat er allemaal geregeld moet worden en welke keuzes het beste zijn voor je kindje?

Babyplanner
Als zorgverzekeraar begrijpt  Kiemer waar je je zorgen over maakt wanneer je een kindje verwacht. Kiemer heeft daarom nu de Babyplanner. Een babyplanner is iemand die bij jou thuiskomt om samen met jou door te nemen wat er moet worden geregeld. Denk aan kinderopvang en eventuele cursussen die je wilt gaan volgen voor jou en je baby.

Alles geregeld!
De babyplanner bespreekt ook met jou waar je wilt bevallen, welke kraamzorg er bestaat, kortom alle aspecten komen aan bod. Je regelt alles met je babyplanner. Alles is volledig op maat en gericht op jullie persoonlijke situatie.
Dankzij de babyplanner kun je je zorgeloos voorbereiden op de bevalling en kraamtijd. Er rest jou nog maar een ding: Genieten van jouw baby!

Babyplanner gratis ontvangen?

Wanneer je nu overstapt naar de Kiemer zorgverzekering, ontvang je bij de Aanvullende Verzekering Femke de Kiemer Babyplanner. Kijk op www.kiemerbabyplanner.nl voor meer informatie.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Veilig bevallen – Beatrijs Smulders [recensie]

“Veilig bevallen: het complete handboek voor de bevalling” schreef de bekende verloskundige en auteur Beatrijs …

Share
Share