Boerderijleven – 3DS game voor iedereen vanaf 3 jaar

Screenshot 2015-10-28 at 15.45.17Wil jij altijd al boer of boerin worden? Dan is deze gloednieuwe Nintendo 3DS game echt iets voor jou! In Boerderijleven run jij, net als een echte boer, je eigen boerderij. Van het verzorgen van vee en het land tot het besturen van de machines. Jij bepaalt zelf het succes van jouw boerderij. Door je te verdiepen in kruiden kun je bijvoorbeeld zelf recepten maken en nieuwe natuurproducten gaan verkopen in je eigen winkel. In de natuurwinkel kan je daarnaast ook je geraapte eieren, verzamelde honing, en gesponnen wol etc. verkopen.

boerderijleven-2Boerderijleven is mooi vormgegeven en heeft prachtige animaties van de boerderijdieren. Met augmented reality kun je de dieren zelfs tot leven laten komen op jouw hand. Als speler leer je van alles over het echte leven op de boerderij. Zo leer je hoe je koeien kunt melken, schapen kunt scheren en hoe je nieuwe bloemenvelden kunt zaaien.

Probeer ook de nieuwe machine met de 3DS-gyroscope controls, zoals de oogstmachine, hooitrailer en de tractor. Maak gebruik van Augmented Reality en laat jouw dieren tot leven komen op je hand!

Dit is echt een boerderij game voor jong en oud, meisjes en jongens. Je kunt zelf kiezen waar je je in wilt verdiepen en het boerenleven wordt nagebootst. Wanneer je goed voor je boerderij zorgt, zul je steeds meer spelmogelijkheden krijgen en dat werkt natuurlijk enorm stimulerend.

boerderijleven-1Een paar voorbeelden uit de omschrijving:
Verzorg jouw vee goed en zij geven jou melk, vlees en wol, verzorg het land goed en de oogst is beter dan ooit, verzorg de machines goed en jouw boerderij zal bloeien als nooit tevoren.

Boerderijleven met koeien, schapen, ezeltjes, truffel varkens, kippen, eenden, ganzen. Produceer beestenvoer, verzorg het land, verzamel wol, eieren, truffels, honing. Melk de koeien, scheer de schapen , onderhoud de boerderij goed.boerderijleven-3

Houd bijen en maak de lekkerste honing, zorg dat er genoeg kalfjes geboren worden. – Maai het gras en zaai hele nieuwe bloemenvelden. Wordt een echte natuurkenner en leer alles over kruiden om o.a. medicijnen te maken.

Ontdek veel nieuwe ingrediënten en recepten en maak allerlei nieuwe natuurproducten om in je winkel te verkopen.

Bekijk op bol.comBoerderijleven voor Nintendo 3DS bestel je hier >>>>

boerderij-leven-nintendo-3DS

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Trivial Pursuit Live! 2 [recensie]

Trivial Pursuit Live! 2 is de nieuwe game installatie van het populaire quiz spel Trivial …