Woezel en Pip magneetboek

woezel-pip-magneetboek-trotse-moedersWoezel & Pip gaan picknicken bij de vijver. Help jij ze hun mandje te pakken? En als ze na een dag vol avonturen in de Tovertuin weer gaan slapen, hang jij dan het maantje in de lucht?Speel zelf het verhaal door de magnetische figuurtjes over de bladzijden te verplaatsen en de opdrachtjes uit te voeren. Nooit een dag sip met Woezel & Pip!

Recensie
Onze dochter vindt Woezel en Pip leuk, dus dan is een nieuw boek bij voorbaat extra interessant. Ze is niet eens trouw in het filmpjes kijken van deze twee hondjes maar heeft een neus voor het heel snel opmerken van deze figuurtjes op allerlei producten.

FullSizeRender 2En zo was meteen de interesse voor dit boek gewekt. Nou vind ik het fenomeen magneetboeken voor deze leeftijd, twee-en-een-half al erg leuk. Net als stickers plakken is magneten plakken een favoriete bezigheid van onze dochter. Het boek geeft concrete aanwijzingen over waar welke magneet geplakt moet worden. Soms heeft ze daar wel zin in, maar vaak is het willekeurig opplakken en experimenteren met waar de plaatjes nog meer op blijven zitten het leukste spel.

Voor een wat oudere leeftijd is het natuurlijk wel heel leuk om meer met de aanwijzingen te doen. Ook staan er vragen in het boek waar je kind net iets ouder voor moet zijn.
In het verhaal gaan Woezel en Pip naar de tovertuin, varen ze op de vijver, spelen ze op het strand, spelen verstoppertje in het bos en vallen thuis weer heerlijk in slaap.

Je moet wel bij het omslaan van de bladzijden de plaatjes verwijderen want verderop in het verhaal heb je ze weer nodig.

FullSizeRender

Ik vind het een leuk boekje. De plaatjes plakken goed op de pagina’s, ook als je het boek met magneetjes er in op bergt. En ik hou van boeken die gedurende een langere periode leuk zijn voor een kind. Mijn dochter geniet al van het spel met de magneten als tweejarige, maar als ze straks wat ouder is en ze alles nog beter begrijpt kan ze het verhaal beter volgen en de opdrachtjes uitvoeren.

Woezel en Pip Magneetboek – Guusje Nederhorst
Bekijk op bol.comHardcover, Dromenjager, 12 pagina’s, uitgeverij Leopold
Bestel dit boek hier >>>>

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Woezel & Pip naar school

Woezel en Pip gaan vandaag voor de allereerste keer naar school. Wie zou er bij …