pasar-malam-burgers-zoo-trotse-moeders

Kerstvakantie-tip: Pasar Malam in Burgers’ Zoo

pasar-malam-burgers-zoo-trotse-moedersHet is nog niet te voorspellen of we rond de Kerstdagen sneeuw krijgen, of in ieder geval temperaturen onder nul, maar ook het kille, regenachtige weer wat we nu hebben, zal veel mensen naar warmte en zon doen verlangen.

Vanaf 19 december 2015 kun je je, met het hele gezin, laten verwarmen door de extra activiteiten in Koninklijke Burgers’ Zoo. Behalve een bezoek aan de verschillende dieren in dit dierenpark, is er in het overdekte tropische regenwoud, bekend als Burgers’ Bush, een Indonesische markt: Pasar Malam.

pasar-malam-burgers-zoo-trotse-moedersBehalve dat het erg sfeervol is om er rond te lopen en te genieten van zang, dans en muziek, kun je ook allerlei Indonesische producten proeven. Kinderen krijgen een gratis Indonesisch drakenmasker.

Koninklijke Burgers’ Zoo is een prima bestemming voor een dagje uit, maar wanneer je kinderen al wat ouder zijn, kun je ook besluiten om tijdens de Pasar Malam dagen pas om 15 uur naar Burgers’ Zoo te gaan. Het park is dan open tot 20.00 en kaartjes kosten dan slechts 10 euro.

pasar-malam-burgers-zoo-trotse-moedersPasar Malam in de Bush: is op 19, 20, 21, 22, 23, 27, 28, 29, 30 december 2015 en 2 & 3 januari 2016. Vanaf 12.00 uur gaan de stands van de Pasar Malam in de Bush open. Vanaf 15.00 uur kunt u bovenstaande dagen 10 euro naar binnen. Het park sluit tijdens deze dagen om 20.00. Voor meer informatie, klik hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Ocean Bricks in Koninklijke Burgers’ Zoo [verslag]

Het is jaren geleden dat we met z’n vijven naar een dierentuin zijn geweest. Vandaag …