Glowing colorful stars [recensie]

Ons heelal telt miljarden en miljarden sterren! In dit pakket vind je een gekleurde miniversie hiervan! Met behulp van herbruikbare kleeftape, die je in de verpakking kunt vinden, plak je de sterren tegen de muur of het plafond. Zo creëer je je eigen kleurrijke sterrenstelsel in je slaapkamer, dat in het donker oplicht. Deze Glowing colorful stars set bevat 50 glow-in-the-dark sterren om een kinderkamer vrolijk mee te decoreren.

Recensie
De verpakking van deze sterren is op zich al heel aantrekkelijk en maakte me nieuwsgierig naar wat er precies allemaal in zou zitten. Het was al vrij snel duidelijk dat de sterren er in allerlei maten en kleuren waren en dat het een groot plezier zou zijn om ze te zien stralen, maar als het uit de verpakking is zie je toch beter wat er in zit.

We kregen het pakketje wat later op de dag en tijdens het avondeten beloofde ik dochter om de sterren op haar plafond te gaan plakken. Op het moment dat ik haar al welterusten had gezegd en naar beneden was gelopen zag ik ineens het pakketje liggen en besloot mijn belofte alsnog in te lossen.

Het was al veel later dan de bedoeling was en ik was bang dat het een langdurig karweitje zou zijn. Niets is minder waar, deze 50 sterren zaten binnen no-time op het plafond geplakt.

Ik geloof dat het al met al nog niet eens vier minuten heeft geduurd. Eerlijk is eerlijk, de tape (dat veel weg heeft van kneedgum, maar wat flexibeler is) is wat lastig doseren omdat je niet precies weet hoeveel je voor elke ster hebt, maar het bleek uiteindelijk geen enkel probleem te zijn. Je heb namelijk maar een klein beetje nodig om de ster genoeg plakkracht te geven en toen we klaar waren hadden we zelfs nog wat over.

Aangezien het al na half negen was en de sterren die dag ‘nog geen zonlicht hadden gezien’ was het maar de vraag wat er van de stralingskracht te zien was. Ik zei tegen dochter dat ze met een beetje pech tot de volgende dag moest wachten alvorens het zou werken. Ik deed het licht uit en de teleurstelling was bij ons beiden bijna voelbaar. Ineens was er het welbekende ping-momenten en herinnerde ik me dat het helpt om er even een krachtige lichtbron op te zetten. Ik besloot dat de ledlamp van dochter een uitstekend redmiddel was.

Alsof ik een crème brûlée klaarmaakte liet ik de lamp langs de sterren schijnen. En toen we het licht vervolgens uitdeden? Onze adem stokte heel even en meteen daarna was het alsof we niet konden ophouden met ooohhh en aaahhh zeggen en zachtjes te gillen. We waren beiden compleet betoverd door het geheel en ik moest de neiging  onderdrukken om bij haar in bed te gaan liggen en in slaap te vallen onder een sterrenhemel.

Het is niet overdreven als ik zeg dat ik jaloers op haar ben. Als kind droomde ik al van zoiets als dit, maar helaas mocht ik ze niet van mijn moeder (ja, het bestond toen al!). Echtgenoot heeft me beloofd dat als ik ze alsnog wil hebben, ik ze mag kopen en op mijn eigen (lees: ons) plafond mag plakken. Ik geef toe: ik ben er serieus over aan het nadenken.

Hoeveel geluk kun je in een klein doosje stoppen?

Glowing colorful stars bestel je hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Anti-Monopoly [recensie]

In Anti-Monopoly zijn er twee verschillende regel pakketten die je als speler kan kiezen, of …

Share
Share