Piet Piraat Show nu op DVD

Van 13 februari tot 5 juni speelden Piet Piraat en zijn kornuiten de interactieve voorstelling Radio de Scheve Schuit. In het Parktheater in Eindhoven is van de voorstelling van 25 April een registratie gemaakt die nu verkrijgbaar is op DVD.

Het verhaal
De Scheve Schuit ligt rustig aan de kade, maar de piraten zijn door het dolle heen! Steven heeft een radio in elkaar geknutseld en de maatjes staan te popelen om ermee aan de slag te gaan. Wanneer er op de radio een wedstrijd wordt georganiseerd waarbij een luisteraar een reis kan winnen, zetten alle piraten hun beste beentje voor. Uiteindelijk valt Stien in de prijzen. Ze is wat triest dat ze zonder haar maatjes op reis moet, maar dankzij de radio zijn ze nooit ver weg.

Ondertussen beleven Piet, Berend en Steven de tijd van hun leven tijdens het maken van hun radioprogramma’ s. Maar dan maakt Berend de radio kapot en rent verdrietig weg. Piet Piraat en zijn kornuiten kunnen nu geen radio meer maken! En het ergste is… er is storm op komst! Zal de Scheve Schuit de storm doorstaan? Slagen Piet en Steven erin om de radio terug aan de praat te krijgen en Stien te waarschuwen voor de storm? Vinden de maatjes Berend ooit nog terug? Bestel hier de DVD via Bol.com>>

About Tamara

meletster@gmail.com'

Check Also

The Christmas Show 2019 [verslag]

Zaterdag ben ik met mijn 13-jarige tweeling en een 14 jarige klasgenoot naar The Christmas …