Playgro move-with-me mobile

Screenshot 2014-01-15 at 14.00.56De Playgro move with me mobile is volgens de fabrikant de ideale mini-mobiel voor plezier onderweg. De makkelijke ‘c-clip’ zorgt ervoor dat je deze mobiel overal kunt bevestigen: in de auto, aan de wandelwagen en aan de maxi-cosi bijvoorbeeld.

Recensie

Mijn 6 maanden oude zoon heeft geluk en mag weer met een test meedoen. Hij kijkt geïnteresseerd naar wat voor speeltje hij nu weer voor z’n neus krijgt. Weer iets nieuws! En alles dat nieuw is, is leuk op deze leeftijd. Hij speelt vooral met de twee knuffeltjes. Het ene knuffeltje heeft een spiegeltje en het slakje heeft een belletje in z’n buik. Leuk om een beetje tegenaan te slaan en vast te pakken, aldus de kleine man. De dunne plastic beestjes vind hij zo te zien minder interessant.

De mobiel lijkt misschien wat simpel: het speeltje is van dun plastic en er hangen twee knuffeltjes aan. Maar dat dunne plastic is waarschijnlijk met opzet gebruikt, zo is het speeltje namelijk licht van gewicht en kun je het makkelijk meenemen op reis, in je luiertas bijvoorbeeld. Het is inderdaad een handig ding om mee te nemen. De bevestigingsclip werkt heel makkelijk: in een handomdraai heb je het speeltje aan de maxicosi, wandelwagen of tripp-trapp-hendel vastgemaakt. Geen gedoe met klittenband. Handig!

Als ik een verbeterpunt zou mogen aandragen, dan zou ik knisperende oortjes toevoegen. Alles dat knispert is hier een groot succes en volgens mij is dat bij veel baby’s het geval. Het zou voor de fabrikant volgens mij best makkelijk zijn om zo een derde functie aan de knuffeltjes te geven.

De Playgro move-with-me mobile is volgens de verpakking geschikt vanaf 0 maanden. Daar ben ik het zeker mee eens. Als ik het zo inschat is het leuk tot maximaal 1 jaar.

Op internet tref ik veel verschillende prijzen aan voor deze mobiel. Van € 7,98 tot € 14,95. Voor dat eerste bedrag zeg ik: doen! Voor dat tweede bedrag zijn er leukere speeltjes te vinden.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

And the Oscar goes to…..

De Oscaruitreikingen zijn achter de rug, maar dat wil niet zeggen dat er geen andere …