Kidz-DJ – I love nederpop CD

I Love Nederpop is alweer de vierde cd in de Kidz-DJ reeks. De Kidz-DJ draait op deze cd de grootste nederpop klassiekers. De hits zijn speciaal voorzien van teksten met thema’s die kinderen aanspreken.

Recensie
Mijn kinderen begonnen direct op de muziek te dansen, toen ik deze cd opzette. En het leuke is, dat ze dit ook nog lang volhielden. Het was dan ook direct duidelijk dat deze Kidz-DJ I love nederpop cd aansloeg bij zowel mijn zoon van 7 jaar als bij mijn dochter van 4 jaar.

De muziek is leuk voor jong en oud. Volwassenen zullen de songs herkennen, al zijn deze nu aangepast voor kinderen. En kinderen zullen gewoon volop genieten van de leuke songs. Liedjes die je op deze cd tegenkomt is o.a. ‘Ik doe het niet’ (Ik kan het niet), ‘Ameland’ (Nooduitgang),’Woensdag’ (Binnen) en ‘Ga niet weg’ (Zwart Wit). Een cd dus voor kinderen die tegelijkertijd een feest van herkenning voor de ouders is. Deze cd wordt dan ook niet alleen thuis gedraaid, maar wordt ook meegenomen in de auto.

TIP: Kidz-DJ heeft een eigen site. Hierop vind je alle informatie over Kidz-DJ, de CD’s en je kinderen kunnen er allemaal leuke spelletjes doen.

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …

Share
Share