Welke chips wil jij?

bedenk je eigen smaak chipsBen je zwanger en hunker jij nu al weken naar chips die smaken naar augurken? Of willen je kinderen chips die naar spekkies smaken? Of zou je wel eens een bakje chips met oer Hollandse Hutspot smaak op tafel willen zetten? Dit is je kans, want Lays is op zoek naar een nieuwe chips smaak.

Het is heel simpel: jij bedenkt de smaak voor de nieuwe chips en als jouw smaak ook echt gekozen wordt als winnaar, dan komt die chips ook echt in de winkels te liggen. Daarnaast win je ook nog eens € 25.000 én 1% van de omzet. Hoe leuk is dat?!

In Groot Brittannië is deze actie ook geweest. De winnaar daar was de smaak Builder’s Breakfast, gebaseerd op het typisch Engelse stevige ontbijt. Dus is die Nederlandse Hutspot misschien niet zo heel raar idee?

[youtube jLtsY178G3M]

Deze chipsactie van lays is in ieder geval een kans om je fantasie eens de vrije loop te laten gaan en ongegeneerd verschillende chips te verzinnen. Kijk hier voor meer informatie>>

Lees ook:
Bij zwangerschap niet te veel drop
Creatieve traktaties
Jonge kinderen moeten gevarieerd eten

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Het winnende griezelverhaal: Het spookhuis [blog]

Ik ben oer definitie trots op alle drie mijn kinderen. Maar tijdens deze Kinderboekenweek was …

Share
Share