Holland Muesli van MyMuesli

Ik had me er op verheugd om op Koningsdag de voor mij nieuwe MyMuesli smaak te proberen: Holland Muesli. Maar door alle inpak-stress, schoot dat er bij in. Niet getreurd: MyMuesli zit in en handige, goed afsluitbare koker en kon dus prima mee op vakantie naar de Ardennen!

Erg grappig: in het buitenland ontbijten met een oer-Hollandse koker Holland Muesli op tafel! En nog lekker en gezond ook. Goed ter afwisseling met de ontbijtjes met chocoladebroodjes….

De basis van Holland Muesli is Haver-Crunchy / Havervlokken fijn en Amandelen. En verder zit er vooral veel gedroogd fruit in. Nederlandse fruitsoorten, zoals appel, aardbei en bosbes. En voor de oranje kleur ook nog stukjes gedroogde abrikoos. Een vrolijk “Nederlands” geheel.

Het geheel smaakt erg lekker: het fruit heeft veel van de smaak behouden en met de haver erbij heb je een volwaardig ontbijt. Op de foto heb ik nog wat verse druiven toegevoegd en magere yoghurt. Goed idee om Holland Muesli mee te nemen op vakantie!

Holland Muesli bestel je hier >>>>

About Karina Ahles - Frijters

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van bijna 16 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 13 jaar.

Check Also

Oot Granola: gezond ontbijt in de brievenbus!

Wanneer je ontbijt met Oot Granola en yoghurt en er nog een stuk fruit bij …