Nu barbecueën met vegetarische spiesjes van SoFine

Sofine Foods LogoSoFine Foods uit Landgraaf is een specialist in het maken van plantaardige vleesproducten en Tofu.  Alle vegetariërs in Nederland kennen natuurlijk de producten van SoFine. SoFine komt nu met drie nieuwe producten SOFine Vega Grill: Kebab Style, Chicken Style en BBQ Balls.

TrotseMoeders kreeg een verrassingspakket bezorgd om kennis te maken met deze producten die samen met een prachtige groene Aniva tafelbarbecue werden meegeleverd: de drie VEGA grill producten, servetten en voor al die mensen die opzien tegen het omslachtig aanmaken van de barbecue, de handige Lokkii BBQ Briques. Dus barbecue time voor Trotse Moeders en Vaders!

SoFine Foods verrassingspakket met Vega Grill en Groene Aniva barbecue

Sowieso is het handig om een aparte barbecue te hebben, wanneer je ook niet-vegetariërs aan tafel hebt zitten. Wij hadden een “gemengde” barbecue in onze tuin en gingen barbecueën met vrienden die ook drie kinderen hebben, van wie er één vegetariër is. Zelf hoef ik ook niet iedere dag vlees, en zéker geen grote porties, dus de “vega-bbq” kon aan!

Het barbecueën zelf gaat hetzelfde als bij vlees, en het ziet er ook echt uit alsof je vlees aan het bereiden bent. De smaaktest is echter het belangrijkst en alle SoFine producten hebben deze test goed doorstaan! Er is enorm gesmuld van de Vega Grill producten. Ook de ‘carnivoren’ in het gezelschap, die een stukje proefden, waren aangenaam verrast.

sofina-vegetarisch-barbecue-trotse-moeders-copyright

Kortom: met SoFine kun je gewoon lekker barbecueën, zónder vlees, met lekkere vegetarische producten! Deze producten zijn te vinden in het koelvak van de meeste supermarkten.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Ovenschotel met courgette en feta

Vegetarische ovenschotel met courgette en feta. Wanneer kleine kinderen mee-eten kun je overwegen de olijven …