Première van de film Little [verslag]

Kleine meisjes worden groot. Daarom ging ik met mijn grote, 12-jarige dochter, naar een première in de avond. Maar… grote meisjes kunnen kennelijk ook klein worden, zo zagen we in de film Little!

Verhaal
In de hilarische comedy LITTLE wordt de keiharde zakenvrouw Jordan Sanders (Regina Hall, Girls Trip) ineens wakker in haar dure penthouse als 13-jarige tiener (Marsai Martin, Black-ish), vlak voor ze een belangrijke presentatie moet geven. Jordans assistente April (Issa Rae, Insecure) is de enige die weet dat deze opstandige tiener in werkelijkheid de persoon is die haar dagelijks het leven zuur maakt. Kan April samen met de jonge Jordan de deal sluiten en het bedrijf redden?

Première
Ik kan me niet herinneren ooit bij een première te zijn geweest waar zó veel en zó hard gelachen werd! En dat zegt genoeg: de film was grappig, prima geacteerd en had een komisch verhaal met een serieuze ondertoon (hoewel je je die pas thuis realiseert, tijdens de film heb je het te druk met lachen 😉

Ondanks de ‘seks-grapjes’ zoals mijn dochter het noemde, is het zeker een film om met je kind(eren) naar toe te gaan. Mijn dochter en ik hebben in ieder geval een heerlijke avond gehad! LITTLE draait vanaf 11 april 2019 in de bioscoop.

Informatie en trailer
Van producenten Will Packer (Girls Trip, de Ride Along-films, Night School, No Good Deed en Think Like a Man), James Lopez en Kenya Barris (Girls Trip, Black-ish). LITTLE is geregisseerd door Tina Gordon (scenariste van Drumline) met een verhaal van Tracy Oliver (Girls Trip) en een scenario van hen samen, gebaseerd op een idee van tieneractrice Marsai Martin.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …