Eerste Nederlands gesproken trailer van Disney’s FROZEN FEVER vrijgegeven.

We hebben het eerder al aan gekondigd: er komt een nieuwe, korte, animatiefilm met de geliefde personages uit de film Frozen: Frozen Fever. En hier is dan, ‘verse van de pers’ de Nederlands gesproken trailer:

Frozen Fever is alleen te zien voor Cinderella, vanaf 18 maart 2015 in de Nederlandse bioscopen!

Meezingen met ‘Laat het los’ uit Frozen? Klik hier >>>>

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Ilse Warringa regisseert “Luizenmoeder” – de film

Hebben jullie ook zo genoten van de serie De Luizenmoeder? Een van de personages die …