Feest! kookboek van Blond Amsterdam

Sweet recipes and delightful party tips is de ondertitel van dit boek. Van fortune cookies voor een vrijgezellenfeestje, koninklijke cocktails op Koninginnedag of because-it’s-summer-bruschette. Een kookboek voor elk feestje.

Dit kookboek is zoals we van Blond Amsterdam gewend zijn: kleurrijk en gezellig. Alleen om lekker door te bladeren is dit boek al een feestje. Het boek bevat veel zoete recepten, een aantal hartige gerechten en een hoop feesttips. De recepten zijn gekoppeld aan een bepaald feest, bijvoorbeeld Sinterklaas, Valentijn of een verjaardag. De feesttips zijn erg leuk. Eén voorbeeld is bijvoorbeeld dat als je geen reden hebt om een feestje te geven, je gewoon een culinair thema kunt bedenken. Dus dan houd je een Nieuwe haringparty of een aspergeproeverij. Leuk idee!

De recepten uit Feest! variëren van luxe chocotruffels tot carrot cupcakes of een roze/blauwe wolk om de komst van een baby te vieren. Vooral die laatste vind ik erg origineel. De meeste gerechten zijn ook erg leuk om samen met je kids te maken. Het is bijna jammer dat mijn kleine man nog maar 8 maanden is. Naast een hele rits zoete recepten, staan er ook een aantal hartige gerechten in dit kookboek. Een leuk onderwerp met hartige gerechten is “Because it’s summer bbq”. De gezellige en typische bijbehorende Blond tekeningetjes maken dat ik nu toch wel heel erg veel zin krijg in de zomerzon.

Dit kookboek kost € 22,50. Ik vind dat een prima prijs voor wat je er voor krijgt. Niet goedkoop, maar ook zeker niet te duur. Het is een dik boek van 144 pagina’s dat vol staat met recepten. Vooral als echte Blond fan moet je dit kookboek eigenlijk wel hebben. Maar ook als je er niks mee hebt, staan er leuke tips en recepten in. Samenvattend kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat dit Blond kookboek zijn naam eer aan doet. Kortom: wat een ‘Feest!’.

Feest! – Blond Amsterdam
Kookboek, hardcover, 144 pagina’s, Kosmos
Bestel dit boek hier>>

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Party Pop Teenies

Met de Party Pop Teenies wordt het elke dag een feestje. Trek, draai en pop de …

Share
Share