Zo vader, zo baby – allebei een Pura fles

Hoe leuk is dat: een RVS drinkfles voor de Trotse Vader en een speenfles voor de baby. Dat is nog eens een leuk cadeau voor Vaderdag, of eigenlijk wel voor iedere gelegenheid.

Extra fijn is dat de flessen van Pura 100% plasticvrij zijn en dat de top verwisselbaar is. Wanneer je baby geen speenflesje meer gebruikt, kun je er een tuit of een dop met een rietje op zetten.

Ook de “fles voor grote mensen” heeft een verwisselbare dop. Er zijn allerlei accessoires verkrijgbaar, zoals een siliconen sleeve voor de Purafles, of een dop om de speen schoon te houden.

Ik vind de Pura-flessen sowieso erg mooi om te zien,en door dezelfde kleur te kiezen, heb je echt een prachtig setje voor vader en kindje waar je eindeloos lang plezier van kunt hebben. Echt eindeloos, want je krijgt levenslang garantie op de Pura flessen. Gewoon intensief gebruiken dus, hij is goed voor het milieu en zal niet lekken of kapot gaan.

De flessen van Pura vind je op de website van Kleine Giraf, klik hier >>>>

Algemene informatie over Pura flessen:
De 100% plastic vrije flessen van Pura zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit RVS (#304 of 18/9 kwaliteit), zonder een coating aan de binnenkant. Hierdoor is de fles vrij van bacteriën en zullen er geen nare luchtjes en smaak ontstaan.

De Pura sportfles is de enige NONToxic Certified drinkfles op de wereld.

De accessoires van Pura passen op alle Pura flessen. Zo kunnen de flessen door het verwisselen van de accessoires vanaf baby tot volwassene worden gebruikt. Het motto van Pura is dan ook ‘One Life… One Bottle’.

Pura flessen zijn oersterk, duurzaam en volledig vrij van plastic. Pura flessen hebben levenslange garantie en zien er met hun vrolijke kleuren en strakke design ook nog eens prachtig uit. Smart én stylish! Door de grote halsopening zijn de flessen gemakkelijk schoon te houden, ook in de vaatwasser.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …

Share
Share