Mijn grote reis om de wereld: Dieren [recensie]

IMG_0483Ontdek de wondere wereld van de dieren. Ver weg en heel dichtbij. Ga je mee op reis? Leer meer dan 150 dieren kennen, van de bekendste tot de meest geheimzinnige. Bevat 6 grote platen in zachte en vrolijke kleuren. Een spannende reis over de hele wereld, speciaal voor kleine ontdekkers. Een megagroot kartonboek om samen van te genieten!

Recensie
Als je kinderen hebt die van dieren houden dan is Mijn grote reis om de wereld: Dieren echt een aanrader. Zowel onze zoon van 6 als onze dochter van 3 hebben al uren in dit boek zitten kijken.

IMG_0279 IMG_0481

Er staan veel dieren in het boek verdeeld over zes platen met ieder hun eigen thema; de noordpool, de boerderij, de jungle, het bos, de zee en de savanne.

IMG_0482 IMG_0273

Wat het boek extra leuk maakt is dat het echt heel groot is en is gemaakt van stevig karton. Dit maakt het boek erg degelijk en daardoor kunnen onze kinderen het ook gemakkelijk zelf op schoot nemen om naar de verschillende platen te kijken.

IMG_0281 IMG_0480

Alle dieren staan aan de rand van de pagina afgebeeld met hun naam en vervolgens kan je ze dus op de plaat terug vinden. Dit maakt het erg leuk om bijvoorbeeld samen naar de dieren te zoeken. Maar ook kan je het boek gebruiken om samen met je kind over dieren in gesprek te gaan.

IMG_0478 IMG_0479

Het zijn zes mooie, zachte en vrolijke platen welke uitnodigen tot urenlang kijkplezier.

Mijn grote reis om de wereld: Dieren
Hardcover, groot kijkboek, kartonboek, 14 pagina’s, uitgeverij Leopold
Bestel dit boek hier >>>>

IMG_0484

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Heerlijke hapjes uit de hele wereld

Toen we onlangs de verjaardag van de tweeling vierden, stond de tafel weer vol met …