Veterstrikken doe je met Lacies

Leren veterstrikken…hiervoor heeft je kind én jijzelf als ouder heel veel geduld voor nodig. Mijn zoon kan inmiddels zo goed als veterstrikken, zij het nog met een beetje moeite. Maar dat heeft wel veel geduld en oefening gekost, om dat te leren. Nu is er iets nieuws op de markt; lacies! Met lacies kunnen kinderen zelf op eenvoudige wijze hun veters strikken én niet onbelangrijk; de lacies zijn ook nog eens heel erg cool!

Hoe werkt het?
De veters worden van binnen naar buiten door de oogjes van de lacies gehaald, vervolgens worden de veter uiteinden door de opening aan de onderkant gestoken. Door deze manier van veters strikken blijven de veters, éénmaal met lacies gestrikt, vast en op hun plaats zitten. Door op de oortjes te drukken, kun je de veters op eenvoudige wijze wat losser maken. Veters vast zetten gebeurd door aan de bovenkant van de strikken te trekken. Op deze manier kan elk kind makkelijk in en uit de veterschoen stappen. Telkens veters strikken, wordt hierdoor overbodig. De lacies hoeven slechts 1 keer op de schoenen bevestigd te worden.

De voordelen op een rij
– Veters raken niet meer los
– Geen struikelpartijen meer
– Gemakkelijk in gebruik
– Veters supersnel vast zetten
–  Coole ontwerpen

Persoonlijk denk ik dat de lacies een grote hit gaan worden. Ze zijn simpel in gebruik en onzettend leuk om te zien. Nu is het alleen nog maar wachten op nog meer ontwerpen van de lacies, zodat je nog meer keus hebt dan de 13 lacies die er nu zijn.

 

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Hoe maak je je favoriete schoenen schoon?

Een avondje uit of een gemorste koffie op kantoor: je schoenen krijgen met heel wat …