iPawn handig voor op vakantie!

Nog even en dan heerlijk op vakantie. Niks gezelligers dan lekker buiten op de camping met ze alle een bordspel spelen. Geen zin om een hele doos spellen mee te sjouwen? Dan zijn de nieuwe generatie bordspellen van Jumbo echt iets voor jou. Met iPawn is het enige wat nodig hebt een speelfiguur en je iPad. Met de speciale speelfiguren breng je het speelbord op je iPad tot leven.

Door de iPawn speelfiguren worden verassende animaties en speciale effecten op de iPad geactiveerd waardoor het spel nagenoeg tot leven komt. Zo vliegen er tijdens een potje Ganzenbord de ganzen om je oren en in het Hengelspel hoor je het water van de vijver over de iPad heen klotsen en de slangen kronkelen over het bord bij Snakes & Ladders. Als dat niet gezellig is!

Je kunt de iPawn spelen door de gratis app te downloaden en de spelfiguren zijn verkrijgbaar voor €9,99

 

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Efteling Mens-erger-je-Niet Sprookjesboom

Als fan van zowel spelletjes als van De Efteling is het Efteling Mens-erger-je-niet bordspel van …

Share
Share