iPawn handig voor op vakantie!

Nog even en dan heerlijk op vakantie. Niks gezelligers dan lekker buiten op de camping met ze alle een bordspel spelen. Geen zin om een hele doos spellen mee te sjouwen? Dan zijn de nieuwe generatie bordspellen van Jumbo echt iets voor jou. Met iPawn is het enige wat nodig hebt een speelfiguur en je iPad. Met de speciale speelfiguren breng je het speelbord op je iPad tot leven.

Door de iPawn speelfiguren worden verassende animaties en speciale effecten op de iPad geactiveerd waardoor het spel nagenoeg tot leven komt. Zo vliegen er tijdens een potje Ganzenbord de ganzen om je oren en in het Hengelspel hoor je het water van de vijver over de iPad heen klotsen en de slangen kronkelen over het bord bij Snakes & Ladders. Als dat niet gezellig is!

Je kunt de iPawn spelen door de gratis app te downloaden en de spelfiguren zijn verkrijgbaar voor €9,99

 

 

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Nederlands Kampioenschap Mens Erger Je Niet!

Op zaterdag 25 januari nemen ruim 250 deelnemers van alle leeftijden het tegen elkaar op …