Dapper Duimelijntje het nieuwe boek van An Leysen uitgever Clavis

Dapper Duimelijntje

Dapper Duimelijntje, nieuw boek van An Leysen, uitgever ClavisDapper Duimelijntje is het nieuwe boek van An Leysen, uitgegeven door uitgever Clavis. Het is een hardcover boek in een mooi, groot formaat.

Dapper Duimelijntje bekijk / bestel je hier >>>>

Inhoud:
In dit magische prentenboek steekt An Leysen het klassieke sprookje van Hans Christian Andersen in een nieuw jasje. Voor kinderen vanaf 5 jaar en iedereen die houdt van meeslepende sprookjes.

Dapper Duimelijntje het nieuwe boek van An Leysen uitgever Clavis

Er was eens vrouw die graag een kindje wilde. Op een dag liep er een goede heks voorbij haar huis, die haar een bloemzaadje gaf. De vrouw plantte het zaadje en verzorgde het goed, en algauw staarden twee kleine oogje haar van tussen de bloemblaadjes nieuwsgierig aan. In de knop van de bloem zat een piepklein meisje! De vrouw noemde haar Duimelijntje. En al snel werd duidelijk dat Duimelijntje niet groot was, maar wel heel dapper.

Dapper Duimelijntje het nieuwe boek van An Leysen uitgever Clavis

Mening: Duimelijntje is altijd een van mijn favoriete sprookjes geweest en ik geniet enorm van deze prachtige uitgave. Wat een schitterende platen, mooie kleuren, passende prenten. Voor jonge kinderen vind ik dit boek echter minder geschikt, maar het is een plaatje om in huis te halen voor wanneer ze groot genoeg zijn om het te waarderen.

Bekijk op bol.com

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De zes dienaren

Als kind ging ik ieder jaar naar De Efteling, toen nog met alleen het sprookjesbos …

Share
Share