Winkie en Stinkie en Het Pluizige Vogeltje

Winkie en Het Pluizige Vogeltje (beter bekend als HPV) krijgen
bezoek van  een beestje dat ze niet kennen. Het is klein, het stinkt een beetje en heeft vreselijke honger! Zo’n honger dat hij Winkies rode balletje opeet. Wat zou er aan de hand zijn?

Recensie
Een hartverwarmend verhaal over een vriendschap tussen een klein pluizig vogeltje en een kat. Maar op een dag is er zomaar iemand geweest die het rode balletje van Winkie heeft meegenomen en het nestje van Het Pluizige Vogeltje heeft ingepikt. Dat kan natuurlijk niet en voorzichtig gaan de twee vrienden op onderzoek uit. Maar dan blijkt dat hun bezoek helemaal geen kwaad in de zin heeft!Een mooi verhaal over een bijzondere, ontluikende vriendschap dat schitterend is beeld is gebracht door heldere en aandoenlijke prenten. Summier komt aan bod dat je iemand niet mag veroordelen op de eerste indruk en dat is natuurlijk een leerzame boodschap die je graag aan je kinderen mee geeft.Het lettertype is duidelijk te lezen, heeft een prettig formaat en alle tekst is gedrukt in dikke zwarte letters. Zo nu en dan zijn er woorden wat groter afgedrukt, zodat daar de nadruk goed op gelegd wordt. Winkie en Stinkie en Het Pluizige Vogeltje is een boek waar je geen genoeg van kunt krijgen. Het verhaal over ene bijzondere vriendschap en de aandoenlijke prenten zullen het hart van zowel je kind als van jou al snel veroveren!

Winkie en Stinkie en het pluizige vogeltje – Mick Inkpen
Prentenboek, Hardcover, 31 pagina’s, Baeckens Books Nederland B.V.
Bestel dit boek hier via Bol.com>>>

Lees ook:
Honden doen niet aan ballet
Eekhoorn maakt supersprongen
IJsberen en andere draaikonten in de dierentuin

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share