Babykamers vol kleur

Een inspirerend boek boordevol verf- en decoractietips
Babykamers vol kleur is een uniek inspiratieboek voor toekomstige ouders die met de inrichting van de babykamer willen beginnen of voor wie een bestaande babykamer in een nieuw jasje wil steken. Naast de vele inspirerende foto’s van de meest uiteenlopende babykamertjes vind je er verhelderend kleuradvies en praktische verftips in terug, gegeven door stylisten en specialisten van BOSS paints. De overzichtelijke stap-voor-stap-workshops tonen daarnaast hoe je als ouder zelf aan de slag kunt met muurstickers, sjablonen, kalkverf, magneetbehang … kortom, een kleurrijk en handig boek boordevol praktische verf- en decoratietips.
Recensie
Babykamers vol kleur begint met twee korte praktische hoofdstukken. Hier vind je meer informatie over voorbereiding, veiligheid en kleuradvies. De rest van het boek -het grootste deel- is opgedeeld in drie hoofdstukken:
  • Binnen kijken: Een kijkje in zes prachtige volledig ingerichte kamertjes en het startpunt van je inspiratie
  • Kies je thema:  In dit hoofdstuk vind je 12 verschillende thema’s. Ieder thema is voorzien van een tip van de kleuradviseur en een korte omschrijving van de bijbehorende kleur & emotie.
  • Zelf aan de slag: na het lezen van deze 10 praktische workshops staat niets je meer in de weg om zelf aan de slag te gaan.
Hoewel uit de colofoon blijkt dat dit boek gesponsord is door een verfproducent en een verfwinkel, komt dit niet nadrukkelijk naar voren in de rest van de inhoud. Je merkt het alleen door bijvoorbeeld de genoemde verfnummers. Het boek zit boordevol prachtige foto’s van zowel hele kamertjes als mooie details en accessoires. De workshops zijn duidelijk  en overzichtelijk. Iedere workshop is voorzien van een lijstje benodigdheden en de stappen worden verduidelijkt in heldere foto’s.
Tot slot: Inspirerend is dit boek zeker! Na het lezen krijg ik zin om niet alleen de kamers van de meiden, maar ook onze eigen slaapkamer, de keuken, de woonkamer en zelfs het toilet aan te pakken. Dus op naar de bouwmarkt!
Babykamers vol kleur – Tineke Vos
Hardcover, Uitgeverij Lannoo
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Smart Home in de babykamer? – Handige tips

Sta je op het punt om te beginnen met het inrichten van je babykamer? Overweeg …