Nu ook in Nederland: Bavetton reuzenslab

De Bavetton reuzenslab maakt het leven van moeders een stuk makkelijker. Gebruik tijdens het eten de Bavetton en alles blijft eenvoudig schoon! Geen eten meer van de grond of schoot rapen en een stuk minder wassen.

bavettonSlab en tafellaken ineen
Eten met jonge kinderen is vaak een kliederboel. Ze willen zelf eten waardoor er veel gemorst wordt. De Bavetton slab is aan de onderkant vergroot waardoor het niet alleen een fijne slab is, maar tegelijkertijd een tafellaken voor je kind. Doordat een gedeelte van deze slab tussen je kind en de tafel hangt, hoef je als ouder niet bang te zijn dat door een ruwe beweging alsnog het bord met eten op de grond beland.

Opvangbak voor gemorst eten
Door de extra drukknoopjes ontstaat er een opvangbak voor gemorst eten en drinken. Kind, tafel, kinderstoel en grond zitten niet meer onder. De Bavetton is gemaakt van tafellakenstof waardoor hij een stabiele ondergrond heeft en makkelijk schoon te houden is. Doek of spons over de Bavetton en klaar!

reuzenslabVernuft design en trendy uitstraling
Bavetton the Original wordt wereldwijd geprezen om zijn vernuftig design en trendy uitstraling. De Belgische ontwerpster Lara Boudron heeft de Bavetton speciaal ontwikkeld nadat zij zelf als jonge moeder iedere keer de rommel van haar eigen dochter zag tijdens het eten. Dit probleem wilde Lara Boudron voor eens en altijd oplossen met deze speciale reuzenslab.

Bavetton the Original is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en verkrijgbaar in 11 verschillende dessins.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

NIEUW: de SpeenSlab

Ook altijd zo’n last van een kind die zijn of haar speen op de grond …