Moxie Girlz – FantaSea Hair Dolls

526827Stap in de magische zeemeerminnenwereld van de Moxie Girlz™ FantaSea Hair Dolls en tover niet alleen je Moxie Girlz™ Fantasy Hair Doll maar ook jezelf om in een kleurrijke en unieke FantaSea zeemeermin!

Recensie

Er zijn drie verschillende Moxie Girlz FantaSea Hair poppen.Ter recensie kregen we de roze zeemeermin toegestuurd en laat dat nu net de favoriete kleur zijn van mijn eigen prinsesje…. Screenshot 2014-03-23 at 20.04.11

Het enthousiasme was goed te horen (wat kunnen prinsesjes gillen zeg!). Het uitpakken duurde lang, alle losse onderdelen zaten goed vastgemaakt binnen de verpakking en geduld is moeilijk op te brengen wanneer het speelgoed er zo uitnodigend uitziet!

Maar goed, uiteindelijk lag alles los en was dochterlief al bezig met het kammen van het haar van de zeemeermin. Wat extra leuk is, is dat er twee kleuren haar zijn, de buitenste laag is roze, de onderste blond, dus bij vlechten of staartjes maken, krijg je hele leuke effecten.

526827-EEr zitten heel veel leuke accessoires bij die niet alleen in de haren van de Moxie Girls pop passen, maar ook in de haren van je kind (of in mijn haar, zoals mijn dochter ontdekte).

Van mij mocht de zeemeermin ook mee in bad, wat nog meer pret gaf. De “vissenstaart” kan af, waarna de Moxie Girl een keurige (roze) bikini aan heeft. Ik heb wel vooraf het haar in een vlecht gedaan zodat het niet te veel in de war zou raken.

526827-FMet deze Moxie Girl hebben kinderen twee favoriete speeltjes in één: een pop waarvan ze de haren kunnen kammen, vlechten etc. En een pop waarmee ze eindeloos fantasiespelletjes kunnen spelen.

Bestel Moxie Girl FantaSea Hair Avery hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Bring Home the Fun

Inmiddels is het al bijna ‘gewoon’ aan het worden voor veel mensen. Kinderen die thuis …