Meneer Dinosaurus

Screenshot 2015-06-04 at 21.44.47Een lievelingsknuffel… Hopelijk heeft ieder kind er een en raakt deze nooit kwijt! George, het kleine broertje van Peppa Pig heeft ook een lievelingsknuffel: Meneer Dinosaurus.

Eerder hadden we al “George Big in een dinosauruspak” gerecenseerd, klik hier voor de recensie >>>>
Screenshot 2015-06-04 at 22.23.26Nu was het tijd voor een enorm grote Meneer Dinosaurus, die meteen in de smaak viel bij mijn kinderen. Met name de tweeling, die eigenlijk niet meer tot de doelgroep van Peppa Pig behoort, is dol op de filmpjes en de producten van dit lieve roze biggetje. En dus ook van alles wat er bij hoort!

En nu is Meneer Dinosaurus niet meer alleen de knuffel van George Pig maar ook van mijn kinderen. Omdat hij zo groot is, en niet zo knuffelachtig aanvoelt, is het volgens mijn tweeling een knuffel waarmee ze ook buiten kunnen spelen. En dan met name avonturen beleven. Dat hij niet zo knuffelig aanvoelt is voor hen kennelijk geen probleem.

Wat ze wel gek vinden is dat Mr Dino maar aan één kant bedrukt is, de andere kant is egaal groen. Af en toe zitten ze midden in een betoog (oftewel: laten ze Meneer Dino “praten”) om er vervolgens achter te komen dat de blanco kant zichtbaar was. Wat mij (en hen) betreft had deze dino wel aan twee kanten een gezicht mogen hebben!

george-peppa-dinosaurus-copyright-trotse-moeders-2

Gisteren was het voor het eerst lekker weer, en mocht Meneer Dinosaurus mee naar buiten. Mijn jongste zoon ging een Knexosaurus Rex maken, als kameraadje voor Meneer Dino, mijn dochter ging haar “baby’s” in bad doen en met hen, en Meneer Dino spelen. Kortom: ook voor oudere kinderen, mits Peppa-fan, is dit een hele leuke knuffel.

george-peppa-dinosaurus-copyright-trotse-moeders-1

 

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …