Dribbel gaat slapen

Screenshot 2013-11-25 at 21.16.04Boekjes van Dribbel las ik vroeger zelf al, dus ik vind het helemaal leuk om ze nu met mijn dochter van twee te lezen. Dribbel gaat slapen is een klein, stevig kartonboekje. Het bevat een kort verhaaltje over Dribbel die gaat slapen. Zo simpel, zo leuk. Mijn peuterdochter vindt het een leuk boekje, maar is er vrij snel op uitgekeken, omdat het zo simpel is. De kleinste van 5 maanden kan dit boekje ook al waarderen. Door de mooie , simpele afbeeldingen met felle kleuren is het een leuk boekje voor de allerkleinsten.

Zoë vroeg zich bij het lezen van dit boekje af waarom Dribbel alleen naar bed gaat. Vervolgens wilde ze de eerstvolgende middag ook zelf naar bed. Daar ging ze, mijn kleine meisje, zwaaide nog even en kroop vervolgens zelf in d’r bedje. Dribbel heeft indruk gemaakt 🙂

Dribbel gaat slapen – Eric Hill
Peuterboek, hard cover, Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv

Speciaal voor fans van Dribbel hier een aantal leuke filmpjes van dit vrolijke hondje:

Share

About Tamara Grevers

tamaragrevers@gmail.com'

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …

Share
Share