Anouk toont zwangere buik op facebook

Zwangerschapsnieuws uit onverwachte hoek: Anouk toonde zojuist haar zwangere  buik op Facebook. Ze schrijft erbij dat dit een perfecte aanvulling op de familie is.  Ook schrijft ze dat het een jongen is. Het zou om het vijfde kind van Anouk gaan.

Maar…  Anouk zou Anouk niet zijn als mensen ook van haar denken dat dit een  grapje is. “Er zijn geen tattoo’s zichtbaar” schreef iemand als comment, en dus zou  dit een oude foto zijn. Anderen grappen of Anouk misschien voor een voetbalteam  gaat. Een aantal nieuwsbronnen, zoals Nu.nl, schrijven dat het management van  Anouk de zwangerschap heeft bevestigd. De vraag is dan nog wel wie de vader van  het kind is, aangezien er niets bekend is over een relatie. Het enige dat we kunnen  doen om het écht te weten te komen, is afwachten 😉

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wat moet je kopen voor jouw kind?

Jouw kind is bijna jarig! Erg leuk, maar ook een beetje stressvol, want wat voor …

Share
Share