Prinses Laurentien stopt als voorzitter Stichting Lezen & Schrijven

Na tien jaar gaat Prinses Laurentien, de echtgenote van prins Constantijn, stoppen als voorzitter van de door haar opgerichte Stichting Lezen en Schrijven. Ze blijft als erevoorzitter betrokken bij de missie van de Stichting om laaggeletterdheid te helpen voorkomen en verminderen. Oud-minister Marja van Bijsterveld zal per 01 januari 2014 de nieuwe bestuursvoorzitter van de Stichting Lezen & Schrijven worden.

Prinses Laurentien laat weten trots te zijn dat Van Bijsterveldt de nieuwe voorzitter wordt. ‘Met haar persoonlijke bestuurlijke kwaliteiten, onderwijservaring en grote betrokkenheid bij laaggeletterdheid zal zij de stichting met verve leiden. Voor mij is het na tien jaar een mooi moment om vanuit de behaalde resultaten naar voren te kijken. De stichting komt in een nieuwe fase en daarbij zie ik mezelf in een nieuwe rol’, aldus de Prinses.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Correctbook: eindeloos schrijven en tegelijkertijd het Goede Doel steunen

De missie van Correctbook is om voor 2023 1 miljoen kinderen in ontwikkelingslanden te voorzien …