Kidsbeautypark [persoonlijke blog]

Josephine is onlangs 11 jaar geworden en daar hoorde uiteraard een leuk kinderfeestje bij. En wat is er dan leuker dan lekker tutten met een stel meiden? Je lekker laten verwennen en mooi maken onder het genot van een high tea? Nou, dat is precies wat we gedaan hebben. En wat hebben ze genoten!

kids-beauty-park-blog-copyright-trotse-moeder-albertine-3

Op een zaterdagmiddag vertrok ik met zes meiden richting Raamsdonksveer, op weg naar Kidsbeautypark. Heel spannend, want de vriendinnetjes wisten niet waar we heen gingen en bovendien was ik er zelf ook nog nooit geweest.

kids-beauty-park-blog-copyright-trotse-moeder-albertine-1Na een uurtje rijden (dat hadden we er wel voor over) kwamen we aan en parkeerden op een terrein bij sportvelden. We gingen op zoek naar de ingang en liepen door een donkere kantine van een zaalvoetbalclub. Het werd steeds spannender voor ze. “Wat gaan we nou doen?”

We moesten een trap op en liepen over een soort tribune en keken beneden ze sportzaal in. Maar …, aan de andere kant van de tribune zagen we twee deuren waar roze licht uit kwam. Daar moesten we heen!

Al joelend en “Roooooooze!”-roepend renden de meiden richting de deuren. Werkelijk alles was roze, zo roze dat het echt leek of er roze licht door de deuren scheen!

kids-beauty-park-blog-copyright-trotse-moeder-albertine-6

De meiden trokken hun jassen en schoenen uit en kregen allemaal een roze (hoe kan het ook anders) badjas over hun kleding aan. Bij het uittrekken van de jassen hoorde ik er al eentje zeggen dat dit het LEUKSTE FEESTJE OOIT was, terwijl we nog niks gedaan hadden haha!

We konden direct aan tafel, waar thee, limonade, allerlei zoetigheden en een bittergarnituurtje voor ons klaar stond. Ze keken hun ogen uit, terwijl ze van donutjes en cakejes zaten te snoepen. Hun oog was al gevallen op de hoek met “droomjurken”. Maar zover waren we nog lang niet.

kids-beauty-park-blog-copyright-trotse-moeder-albertine-8 kids-beauty-park-blog-copyright-trotse-moeder-albertine-9

Eerst nog even relaxen en genieten van een chocolademasker, voetmassage en -bubbelbad, nagels laten lakken, haren laten doen en in de make-up. En toen mochten ze naar de jurken. Daar moest nog even een getal onder de tien geraden worden, want er waren bepaalde jurken favoriet bij de dames. En met deze jurken aan, mochten ze een modeshow lopen en zijn ze op de foto gegaan, als echte catwalk-modellen.

kids-beauty-park-blog-copyright-trotse-moeder-albertine-7

kids-beauty-park-blog-copyright-trotse-moeder-albertine-5Wat een “meisjes-feestje” was dit zeg, met een superhoog roze-gehalte. Toen we weggingen, kreeg iedereen een lekkere lolly mee naar huis en mocht de jarige een cadeautje uitkiezen. Ze koos een roze zuurstok en nagellakjes.

Om het af te maken zijn we op de terugreis even langs de McDonalds gereden, zodat ze met een volle buik weer thuis afgeleverd konden worden. Het was echt een topfeestje!

Bedankt Kidsbeautypark, jullie zijn echt een aanrader, want bij ons in de buurt heb je geen beautysalons speciaal voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Bedankt voor de gezellige middag en de mooie foto’s die jullie ons later nog toe hebben gestuurd!

kids-beauty-park-blog-copyright-trotse-moeder-albertine-2

Voor andere, persoonlijke, blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Eindmusical [persoonlijke blog]

Vanavond is het zover, de eindmusical van mijn dochter. Het is echt niet zo dat …

Share
Share