Kinderklimaattop 2018: video-verslag door Robin en Fiora

Op Social Media hebben jullie al kunnen zien dat TrotseMoeders.nl aanwezig was bij de KinderKlimaattop. Niet als ‘pers’, maar als Trotse Moeder van mijn tweeling die een rol hadden die dag.

Mijn jongste zoon heeft de hele dag gefilmd (zijn video komt nog) en mijn dochter mocht samen met een andere ‘top-reporter’ de hele dag mensen interviewen. Van kinderen die deelnamen aan de top, tot de burgemeester van Arnhem, van presentator Pepijn Gunneweg tot de winnaars van alle gepresenteerde ideeën. Hieronder een prachtig videoverslag van die dag (duurt maar enkele minuten!)

Voor meer informatie kun je op onderstaande links klikken:

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Met de tweeling in Frankrijk – verslag [deel 4]

Het vierde en laatste verslag van onze vakantie op camping Aux Rives du Soleil in …