Glam Goo Mega Kit – verwerk slijm in een accessoire [review]

Slijm maken…. het is een rage die ook in Huize Trotse Moeders populair is. Vooral mijn dochter maakt (letterlijk) bakken en bakken met slijm. Haar kamer ruikt naar wasmiddel en scheerschuim en ze blijft lijm en andere ingrediënten aanslepen omdat het kennelijk leuk blijft om slijm te maken. Maar wat doe je met al dat slijm?

Glam Goo speelt juist op die vraag in en legt het antwoord in verschillende soorten dozen met items waarmee je iets met slijm kunt doen. Wij kregen de Glam Goo Mega Kit en zoals de naam al zegt: het is een enorme doos, met veel mogelijkheden.

 

Informatie
Creeer en draag je eigen slijm accessoires met Glam Goo. Start met de clear slijm en fluffy slijm en mix het naar jouw eigen stijl met versieringen. Speel met het slijm of neem het mee in de fashionable accessoires.

Mening
“Slijm met bling” zo wordt er in de video gezegd. En dat is het ook, en daar gaat menig (meisjes)hart sneller van kloppen. Slijm met glitters, slijm met kleurige bolletjes in een ring, slijm met gouden sterretjes in een poederkwast (die overigens heerlijk zacht is en van goede kwaliteit… die wil mama zelf wel hebben!).

Met deze grote set kun je lekker aan de slag. Er is erg mooi doorzichtig slijm (zo transparant hebben we het zelf nog niet kunnen maken) en fluffy slijm. In het begin plakt de slijm enorm, maar na een tijdje flink kneden gaat het heerlijk aanvoelen. Fijn ook dat er een ‘matje’ is meegeleverd want het glitter heeft de neiging om aan je tafel te blijven plakken.

Maar… deze doos draait vooral om het mixen van het slijm op de manier waarop jij wilt. Begin gewoon rustig aan en kijk steeds naar of je het resultaat mooi vindt. Wanneer het naar wens is, kun je het in een van de accessoires doen waardoor je een mooi versierd item krijgt. Je kunt het slijm ook kleuren met poeder en er zitten ook twee flesjes met geurstof bij, waardoor het slijm een prettige geur krijgt. Sowieso ruikt het niet zo sterk (lees: vies) als eigengemaakt slijm.

Favoriet is de accessoire met het lampje er in. Wanneer je doorzichtig slijm mengt met iets glitterigs, dan geeft dat een extra mooi effect. De ruimte in de meegeleverde accessoires is beperkt. Het lukt wel om slijm er weer uit te halen, maar dat is wel lastig (er in doen overigens ook).

Met een dubbelgevouwen rietje (tip) lukt het ons wel zodat we er weer een andere slijmvariant in kunnen doen. De rest van het slijm kun je prima opbergen in de drie doosjes-met-deksel.

Echt een heel leuk idee van Glam Goo wat in de smaak valt bij mijn dochter!

De Glam Goo Mega Kit bestel je hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Waarom is de jas zo’n belangrijk kledingstuk?

Hoewel iedereen weer een eigen favoriet kledingstuk heeft, wordt de jas over het algemeen gezien …