WE Fashion presenteert festival collectie

De zomer komt eraan en hetzelfde geldt voor de start van het festivalseizoen. WE Fashion geeft je graag een aantal opties voor het creëren van jouw ultieme festival look zodat je overal en altijd er helemaal goed uit ziet.

WE WOMEN
WE Fashion biedt veel kleurrijke jurken met een romantisch, haast gypsy gevoel. Door de diversiteit in de modellen is er voor ieder moment van de dag, eventueel in combinatie met een vest of jasje, een geschikt model. Denk aan een mouwloze shirt-dress, een wrapdress in verschillende dessins en een strapless jurk. Printed bloemetjes shorts combineer je met een witte blouse of top en een blazer. Voor Jersey en blouses wordt veel gebruik gemaakt van kant en ruffle details.

WE MEN
Ook aan onze mannen is er gedacht. WE Men combineert de broek met een ‘unconstructed’ blazer, met mooie afgewassen shirts of djebella-achtige blouses. Er is veel aandacht voor materiaa lmixen en verfijnde details zoals knoopjes op de mouwen en dubbele kragen. T-shirts met grafische prints, gedragen op stoere shorts in een army look, kennen verschillende waseffecten, zoals sun-faded en garment-dye. Het natuurlijke kleurenpalet wordt aangevuld met felle en fluo kleuren. Een leren polsbandje, hoedje of een cotton beanie maken jouw festival look compleet.

Lees ook:
Vernieuwde producten van Demak’up
L’Oréal Paris introduceert: SILK&GLOSS met micro-zijdevezels

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Waarom is de jas zo’n belangrijk kledingstuk?

Hoewel iedereen weer een eigen favoriet kledingstuk heeft, wordt de jas over het algemeen gezien …