Little Lady Tea Party

Little Lady Tea Party is gebaseerd op de traditionele Engelse tea party. Maar dan in een creatief en kleurrijk jasje, speciaal voor kleine en grote dames van nu. Kitsch is hot en kleine prinsjes zijn er dol op, dus aankleding en recepten zijn uitgewerkt in zuurstokroze details, met uitbundige bloemen en prachtig uitgedoste barbiepoppen. Dit boekje laat zien dat een mooi versierde kamer en een feestelijk gedekte theetafel helemaal niet duur of ingewikkeld hoeven te zijn. Dat geldt ook voor de hartige en zoete lekkernijen die bij een echte tea party horen en voor de activiteiten waarmee je van elk feestje een succes maakt.

Recensie:
Moeders met een dochter in huis zullen het wel herkennen. De kleine dames zijn dol op roze en het nooit roze genoeg zijn. Prinsessen zijn ook al iets wat een vast onderdeel is van de wereld van de kleine dames. Het is dan ook niet vreemd dat dit zuurstokroze boek meteen door mijn dochter uit mijn handen werd gegrist. Roze is voor haar… Nou ja, vooruit eerlijk zullen we alles delen en dus bekijken we met z’n tweetjes dit boekje. Twee dames die hun hart ophalen en meteen zin krijgen in een gezellige tea party. Maar goed, we stellen het nog maar even uit, want er moet dan nog wel wat geknutseld worden. Maar enthousiast heeft het boek ons zeker gemaakt!

Voor een echt theefeestje heb je natuurlijk een mooie etagère nodig waarop allerlei lekkernijen neergelegd kunnen worden. Uiteraard maak je die helemaal zelf (nou ja… we pimpen hem helemaal zelf). Ook al ben je niet zo creatief, dit gaat je zeker lukken want je vindt een duidelijke stap-voor-stap-beschrijving in het boek. Hetzelfde geldt voor de rest van de aankleding: banieren om ervoor te zorgen dat je de meest sprookjesachtige “theekamer” hebt en slingers mogen natuurlijk niet ontbreken. Uiteraard geheel in stijl te maken in de vorm van een theepot en theekopjes. Je hoeft geen ster te zijn in tekenen, de sjablonen krijg je in dit boek cadeau.

Ook wel eens jaloers op die mooie versierde takken in bijvoorbeeld restaurants? Koud kunstje, voortaan maak jij die ook voor in je eigen huis. In het boek krijg je weer uitgebreid uitgelegd hoe je dit aanpakt, zodat de mooiste tafelversieringen straks te zien zijn op jouw eigen tea party.

De meeste voorbereidingen zijn nu klaar, maar natuurlijk is er geen tea party zonder thee en lekkere hapjes. Dus de recepten voor zowel hartige en zoete hapjes en lekkere drankjes staan ook in dit boekje. Nog wat activiteiten voor de grote dag en je bent er helemaal klaar voor! Binnenkort maar eens de stad in om wat spullen te scoren om alvast de hoognodige voorbereidingen te treffen. Lekker knutselen en dan maar een datum plannen voor een heerlijke tea party. Altijd al eens willen meemaken… Dus wil je met je eigen kinderen gewoon heerlijk genieten van een heerlijke tea party of heb je binnenkort een meidenfeestje thuis? Stuur uitnodigingen voor echte dames en nodig ze uit voor een fantastisch theepartijtje!

Als extraatje is er een stickervel (om bijvoorbeeld de uitnodigingen mee te versieren) en een sjabloonpagina (voor de theepot/theekop-slingers) toegevoegd.

Little Lady Tea Party – Rashida Rashida Goedemans-Raveles
Koop hier >>>

Lees ook:
Maak het zelf met papier
Top secret, operatie hondendief

Mijn tekendagboek

 

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Klik! Foto-Doe-Boek voor kids

Olaf de fotograaf en zijn hulpje Gustaf de muis verklappen in dit boek al hun …