Première van Hotel Transsylvanië 2 – verslag

20150927_132412Zondag ging deel 2 van de film Hotel Transsylvanië in première in Pathé Arena Amsterdam. De eerste première waar we met het gezin bij aanwezig zijn. Onze kinderen van 8, 10 en 12 jaar zijn bij aankomst direct onder de indruk van het grote aantal (jonge) genodigden, waarvan velen verkleed als dracula of heks. Het lijkt wel Halloween!

Hotel Transsylvanië 2  is vanaf 3 oktober 2015 in de bioscoop te zien in 2D en 3D, ook in de originele versie. Natuurlijk is het dan, vooral voor de kinderen, bijzonder om al een kleine week eerder de film al te gaan zien en alle feestelijkheden er omheen mee te kunnen maken!

20150927_133735 20150927_133906

Hoofdrolfiguren graaf Dracula en zijn dochter Mavis zorgen voor een passend welkom op de paarse loper. Binnen volgt een uitgebreide presentatie van de voltallige Nederlandse stemmencast door Sipke-Jan Bousema. Dracula, Frankenstein, Blub, de mummie, kleine Dennis, Jonathan, Mavis… het publiek mag raden wie welke stem heeft ingesproken en doet dat verrassend goed! Na een enthousiast optreden van de jonge zangeres Aliyah betreden we verwachtingsvol de filmzaal.

20150927_140913

Vriendelijke vampiers en v(w)reedzame monsters in deel 2 van Hotel Transsylvanië
Wij hebben deel 1 niet gezien maar dat maakt voor het volgen van het verhaal niet uit. In hotel Transsylvanië, eigendom van graaf Dracula, zijn mensen niet welkom, alleen vampiers, weerwolven en andere monsters. Nadat de dochter van Dracula, Mavis, haar hart heeft verloren aan mensenjongen Jonathan, verandert uiteindelijk de mening van de graaf over mensen. Deel 2 start met het huwelijk van Mavis en Jonathan en de geboorte van zoon Dennis. Is Dennis een mensenkind of toch een echte vampier?

20150927_143724

Hotel Transsylvanië 2 is een film vol grappige monsters en vampiers die ook nog met hun tijd meegaan (Dracula belt en skyped met dochter Mavis via zijn smartphone). Een vrolijke familiefilm om alvast in de stemming voor Halloween te komen.

[Gastblog en foto’s van Trotse Moeder Patricia]

Hieronder het videoverslag van de première:


En hier nog de trailer van Hotel Transsylvanië 2:

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wil de Krokodil – feestelijke premiere [verslag]

Zondagochtend 4 december is het eindelijk zo ver! De première van de familiefilm Wil de …

Share
Share