Parijs – Lonely Planet voor kinderen

lonely-planet-kinderen-parijsEindelijk Lonely Planetgidsen op maat van jonge reizigers. Wist je dat ze in Parijs smullen van slakken? Wedden dat jij je ouders kunt rondleiden op je volgende citytrip!

Recensie
Een reisgids voor kinderen. Verboden voor ouders! Dat spreekt mijn jongste wel aan. Toevallig mag hij dit jaar met mama mee naar Disneyland Parijs en gaan we vooraf een van zijn hartenwensen vervullen: een bezoek aan de Eiffeltoren. Dit boek is dus een mooie voorbereiding voor dit tripje!

DSC03570 DSC03569

Ondanks dat mijn jongste me op het hart drukt niet in deze kinder-Lonely Planet te kijken, moet ik natuurlijk wel mijn werk kunnen doen: een recensie schrijven. Wanneer mijn zoon op bed ligt, pluk ik dus deze reisgids onder zijn hoofdkussen vandaan.

DSC03571

Het is echt een heel leuk boekje, vol met informatie. Niet alleen over Parijs en de bekende bezienswaardigheden, maar ook over de geschiedenis van Frankrijk en de gewoonten van de Fransen.

DSC03572 DSC03568

Dus, wanneer je een keer de hoofdstad van Frankrijk met je kind(eren) wilt bezoeken, geef hen dan vooral dit boekje ter voorbereiding. Ze zullen je verrassen met allerlei leuke weetjes. En anders moet je, net zoals ik, zorgen dat je het boekje zelf ook stiekem leest 😉

Parijs – Alles wat je altijd al wilde weten
Bekijk op bol.comLonely Planet; verboden voor ouders
Paperback, 96 pagina’s, uitgeverij Lannoo
Bestel dit boek hier >>>>

parijs-bezoek-copyright-trotse-moeders

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Dit leven is van jou – Tatiana de Rosnay

Tatiana de Rosnay heeft meerdere boeken geschreven, maar de eerste boektitel die bij me op …

Share
Share