Woezel en Pip: Samen spelen!

woezel-pip-samen-spelen-cover-trotse-moedersWoezel en Pip spelen elke dag met hun vriendjes Buurpoes, Molletje en de Zingende Tulpjes. Ze doen tikkertje en verstoppertje, geven een circusvoorstelling en gaan naar het partijtje van Buurpoes. Samen spelen is het allerleukst!

Recensie
Op een of andere manier word ik altijd erg blij van Woezel & Pip. En ik uiteraard niet alleen, ook onze tweeling Yuna & Quint wordt erg vrolijk van deze twee lieve, grappige en ondernemende hondjes. Misschien wel omdat ze zichzelf herkennen of omdat het er twee zijn die bijna altijd samen zijn.

IMG_7347 IMG_7346

Het was dus een en al blijdschap en herkenning toen er uit de grote doos met mooie producten om te recenseren dit boek tevoorschijn kwam.

woezel en pip binnenkant trotse-moedersMeteen stapten ze samen op een stoel en gingen ze druk bladeren door het boek. Er zitten hele mooie illustraties in, lekker vrolijk met veel kleurtjes en er zijn zes verschillende verhaaltjes.

In ieder verhaaltje zijn Woezel en Pip heerlijk aan het spelen met hun vriendjes Buurpoes, Molletje en de Zingende Tulpjes. Ze doen tikkertje en verstoppertje, geven een circusvoorstelling en gaan naar het partijtje van Buurpoes.

Soms hebben onze kinderen nog niet het geduld om rustig het verhaal helemaal af te luisteren, maar gaan ze al naar de volgende pagina om het plaatje te kunnen zien of word er enthousiast terug gebladerd, maar ze zijn er niet minder blij door.

IMG_7344 IMG_7345

Ik laat het meestal gewoon maar gaan en vind het zelf wel leuk om te zien hoe ze zelf het verhaaltje af maken of hun fantasie de vrije loop laten gaan. En de een vult de ander aan en ze hebben lekker lol samen. Samen spelen is dan ook het allerleukst!

Woezel & Pip: Samen Spelen! – Guusje Nederhorst
Bekijk op bol.comHardcover, 56 pagina’s, uitgeverij Leopold
Bestel dit boek hier >>>>

woezel en pip binnenkant 1 trotse moeders IMG_7342

Share

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Woezel & Pip naar school

Woezel en Pip gaan vandaag voor de allereerste keer naar school. Wie zou er bij …

Share
Share